SERENGETI ELYNA

Het Serengeti Elyna model voor vrouwen  is een populair en trendy montuur met ovale glazen. Deze stijl is mede dankzij de grote comeback van de Cat-Eye trend weer helemaal in de mode dit jaar.

Elyna

Dit montuur is gemaakt van acetaat en bevat enkele metalen details die in het design verwerkt zijn. Het model is uitgebracht in vier verschillende montuurstijlen en vier verschillende glastypes. We gaan u hieronder meer vertellen over de verschillende looks en opties, zodat u het Elyna model kunt kiezen dat het beste bij jouw stijl past.

Laten we beginnen met de twee bruine monturen. Het Shiny Havana montuur met productcode 8844 en drivers glazen en de 8966 Shiny Red Tortoise variant met drivers gradient glazen. Drivers Gradient lenzen (of glazen) zijn zo ontwikkeld dat automobilisten de weg, het dashboard en de navigatie tijdens het rijden goed kunnen zien. Natuurlijk komt dit type lenzen ook bij vele andere situaties goed uit, bijvoorbeeld als je lekker op het strand in de zon wilt zitten en tegelijkertijd een boek of magazine wilt lezen. Goed om te vermelden overigens dat alle modellen in de Elyna serie gepolariseerde lenzen bevatten.

Kiest u Shiny Black of gaat u voor de Havana of Rode Tortoise?

Vervolgens komen we uit bij de twee monturen in de zwarte kleuruitvoering. Een van de meest populaire modellen uit deze serie, de Elyna Shiny Black PDG 8846 is uitgerust met de Drivers Gold spiegelglazen. De 8967 Shiny Black met groene lenzen is de enige Elyna editie in deze serie die uitgebracht is met de 555 nanometer lenzen van Serengeti. Bij deze editie is eveneens een mirror coating op de lens aangebracht voor een spiegelend effect.

Houdt u van opvallende designs?

Indien u van grote of opvallende monturen houdt dan kunnen we u aanbevelen om een kijkje te nemen bij een van de volgende dames modellen. Ontdek de Serengeti Lela, Valentina, Agata.

BEKIJK ANDERE MODELLEN