SERENGETI LELA

Serengeti Lela is een van de meest populaire en moderne modellen van Serengeti. Het design van dit model wordt de Browline stijl genoemd. Deze stijl heeft haar naam te danken aan de overeenkomstigheden van het design met de wenkbrauwlijn bij het menselijke gezicht. Lees hieronder verder.

Lela

De dikkere textuur aan de bovenzijde van het montuur behoort de wenkbrauw te representeren. Deze overeenkomstigheden achterwege gelaten is het gewoonweg een enorm trendy en stijlvol montuur.
Deze stijl was erg geliefd en er was veel vraag naar deze montuur stijl in de jaren vijftig.
Na de jaren vijftig heeft de browline trend meerdere malen een comeback gemaakt in de jaarlijkse mode- en fashiontrends. De stijl kreeg ook een enorme boost door de geliefdheid van dit model bij filmsterren en artiesten die er regelmatig mee op de rode lopers, catwalks en tv-shows verschenen.

Wij hebben 4 verschillende Lela modellen voor vrouwen, die we hieronder nader zullen toelichten. De glazen van het Serengeti Lela montuur hebben een rond/ovale vorm. Op zoek naar een model in vergelijkbare stijl? Naast de Lela hebben wij de Serengeti Alray, een unisex-model geschikt voor heren en dames.

Het montuur is gemaakt van Acetaat. Daarnaast zijn metalen details in de bril verwerkt zoals de gouden rand bij de glazen en de goudkleurige brug die in het midden gepositioneerd is. Acetaat Monturen zijn licht van gewicht en bevorderen het draagcomfort. Het gedeelte van het montuur die de wenkbrauwen representeert heeft een dikkere textuur. Dit onderdeel is zwart bij de Lela 8942 555nm groen en de Lela 8939 drivers gold. Bij het 8941 model met drivers glazen is dit gedeelte bruin en bij de Serengeti Lela 8940 met drivers gradient lenzen is dit roségoud.
Het montuur matcht goed met verschillende gezichtsvormen zoals personen met een ronde, ovale, of hartvormige gezichtsvorm. Stay tuned via onze blogs en social media berichten. Binnenkort zullen wij een guide publiceren waarin we meer tips en informatie geven om jou te helpen in jouw zoektocht naar de perfecte nieuwe summer shades die het beste bij jouw gezichtstype (vorm en accenten) past.

De modellen op de foto’s

Aan de rechterzijde naast de producten hebben wij enkele foto’s toegevoegd van modellen die de Lela dragen zodat jullie goed kunnen zien hoe het model er uit ziet. Houdt er rekening mee dat de lenzen meekleuren afhankelijk van de hoeveelheid licht en uv straling. Bij hoge lichtintensiteit zullen de lenzen donkerder van kleur worden.
Het vrouwelijke model met krullen op de foto draagt de Lela 8939 Shiny Black Gold met PDG glazen. Het andere model met het geruite blouse en donker en stijl haar draagt de Lela Shiny Rose Gold 8940 Drivers Gradient.

BEKIJK ANDERE MODELLEN