SERENGETI LERICI

Lerici Legend series

Serengeti Lerici uit de Legend collectie is een stijlvolle retrobril met moderne elementen. Wij hebben vijf verschillende Lerici uitvoeringen in ons assortiment waarvan elke mineraal lens zijn eigen unieke eigenschappen heeft. Dit model heeft veel overeenkomstigheden met zijn voorganger de populaire Serengeti Wickets. Waaronder het silhouet en de dunne metalen brug in het midden boven de neusvleugels, maar het nieuwe montuur en het glas is lichter van gewicht en dunner qua design.

Je hebt de keuze uit 3 Lerici modellen met een zwart montuur, waarvan twee uitvoeringen het 555NM glastype hebben. Een versie met de blauwe reflectieve spiegelcoating en de andere 555NM versie met de groene coating op het glas van de zonnebril.

De derde variant met zwart montuur is uitgerust met het glastype Sedona Bi-Mirror van Serengeti. Deze Bi-Mirror glazen reflecteren het felle zonlicht en de schittering van natuurlijke- en kunstmatige lichtbronnen meer dan andere glazen. Spiegel coating lenzen bieden voordeel in situaties waarbij je te maken hebt met veranderingen in hoge lichtintensiteit. Onderscheidend door het verbeterde dieptezicht en blinkt uit met scherpe kleurcontrasten bij verschillende achtergronden zoals bijvoorbeeld in de bergen, de natuur, tijdens wintersport (met sneeuw) of op het water. Bijkomstig pluspunt is dat deze spiegelcoating lenzen een betere krasbestendigheid hebben.

Iets meer opvallen kan met de Lerici met het amber bruine montuur en het tortoise design. Dit type is beschikbaar in twee lens variaties, de drivers lens en de drivers gradient lens. Door de subtiele print en niet al te extreme kleuren goed te matchen met zowel effen kleuren als kleding met prints.

Het montuur is gemaakt van het krachtige maar flexibele TR90 Nylon materiaal. Alle Lerici lenzen zijn gemaakt van borosilicaat mineraalglas en bevatten de Spectral control, fotochromatische- en polariserende technologieën. Met uitzondering op de Drivers Gradient editie die is uitgebracht in een niet gepolariseerde editie om helder zicht te behouden op grote afstand en de navigatie en andere paneel instrumenten tegelijkertijd te kunnen beheersen. Dit is bij het uitvoeren van sommige beroepen en/of activiteiten wenselijk.
De Serengeti Lerici is goed te combineren met verschillende looks zoals een sportieve outfit maar ook vintage en andere denim looks met bijvoorbeeld een spijkeroverhemd of jeans. Door het stijlvolle montuur is dit model ook goed te matchen met een chique kledingstijl of nette gelegenheden.

Hieronder hebben wij de productcodes van de verschillende modellen op glaskleur(soort) voor jou gecategoriseerd.

  • 555nm, Groen [EAN code: 8348]
  • 555nm Blue, Blauw [EAN code: 8354]
  • Sedona Bi-Mirror, Roze (combinatie van kleurtinten) [EAN code: 8358]
  • Drivers, Amber Bruin [EAN code: 8356]
  • Drivers Gradient, Amber Bruin [EAN code: 8352]

BEKIJK ANDERE MODELLEN