SERENGETI AGOSTINO

De Serengeti Agostino is een stijlvol herenmodel (unisex) uit de metal monturen series met een strak design die de afgelopen jaren enorm populair is geworden.

Agostino Metal series

Het betreft een volrand montuur gemaakt van metaal en gelanceerd in de montuur kleuren; mat zwart, zwart gunmetal en de gouden uitvoering (matte gold). Deze aviator editie met vierkante glazen (dubbele metalen brug) en strakke contouren wordt gezien als de echte klassieker onder de pilotenbrillen.

Wij hebben momenteel twee Agostino-modellen met Drivers Mineraal glazen. De eerste variant (8824) is te herkennen aan de bruine drivers lenzen en het zwarte montuur. De tweede variant (8825) is uitgerust met de goudbruine drivers gold lenzen en het montuur is in dezelfde goudkleurige stijl afgemaakt. Ze zijn gemakkelijk te vinden met de volgende productcodes, Agostino 8824 en 8825. De overige twee modellen bevatten beide de 555 nanometer Serengeti glazen. De Agostino 8828 matte black met de blauwe 555nm spiegelglazen en de 8827 met de groene 555nm lenzen.

Toelichting fotografie en vergelijkbare modellen

Het model op de foto’s aan de rechterzijde van deze pagina draagt de Serengeti Agostino 8825 met de bruine gepolariseerde drivers glazen. In de categorie vergelijkbare brillen kunnen wij de Carrara met Aviator Teardrop design aanbevelen. In de Aviator Navigator stijl hebben we daarnaast nog de populaire en subtiele designs, de Spello en de Tellaro.
We hebben veel verschillende monturen die gemaakt zijn van metaal. Met zo’n grote hoeveelheid aan keuze is de kans groot dat een van deze monturen aan uw persoonlijke stijl en wensen voldoet. Bekijk de Varese of Modugno edities als u echt van deze montuur stijl houdt.
Als u op zoek bent naar een vergelijkbaar model, maar een model met meer ronde contouren? Dan kunnen we u aanraden om de Serengeti Alghero of de recent gelanceerde Hamel met het vernieuwde en moderne silhouet te ontdekken.

BEKIJK ANDERE MODELLEN