SERENGETI CARRARA

De Serengeti Carrara is een onmiskenbaar populair aviator model met teardrop design bij ons verkrijgbaar in acht verschillende uitvoeringen. Deze trend maakte zijn intrede via het leger in de jaren dertig en steeg in populariteit nadat deze stijl volledig werd geadopteerd door bekende acteurs als Tom Cruise, Arnold Schwarzenegger en Gwyneth Paltrow. Lees meer over de achtergrond, de specifieke eigenschappen of bekijk de huidige modellen uit ons aanbod hieronder.

Ruime keuze aan Carrara modellen en montuur variaties

In ons assortiment enkele onderscheidende elementen bij de Carrara modellen, de hoofdseries, de leather edition en de small edition.
De Carrara 8297 in gunmetal montuur uitvoering en de bruine drivers glazen. De mineralen lenzen beschikken over de meekleurende lens feature en de polariserende technologie. Vervolgens hebben we het zwarte montuur, de Serengeti Carrara 8454 Satin Black met de zilveren Bi-Mirror Sedona glazen die ideaal is voor watersport, varen en andere watersportactiviteiten.  De gouden Carrara 8546 met de drivers gold lenzen is een van de meest verkochte modellen in deze collectie. De siliconen neuspads en de zwarte oortjes zijn verstelbaar en kun je customizen naar jouw persoonlijke fit. De zilveren editie met productcode 8547 en de blauwe 555nm glazen met spiegelcoating is bijna uitverkocht, dus wees er snel bij om jouw nieuwe shades te bemachtigen.

Leather editie met een browbar van leer

We hebben twee unieke Carrara edities waar een extra lederen touch in de browbar verwerkt is. Met de browbar wordt het bovenste gedeelte van het silhouet bedoeld die in dit geval door hoogwaardig lederen materiaal bedekt wordt.
De donkere 8548 shiny gunmetal versie heeft groene 555NM glazen met een grijze spiegel tint. Niet te missen in deze collectie is de luxieuze Carrara 8549, het goudkleurige montuur met gepolariseerde drivers gold glazen en een gouden mirror coating is een echte eyecatcher. Maak jouw look af met de genuine leather edition die perfect matcht met jouw leren jack.

Kleine en smalle edities

Niet iedereen heeft dezelfde gezichtsvorm, we hebben allemaal bijzondere en onderscheidende eigenschappen. De een heeft een brede kaaklijn, de ander een smalle kaaklijn of kenmerkende ronde lijnen en accenten in het gezicht. Zo zijn er nog een hoop verschillende gezichtsvormen en kenmerken te beschrijven maar wij gaan liever door met deze speciale lijn binnen de Carrara collectie. In ons assortiment vind je twee small editions, de gouden Carrara 8551 Drivers Gold Small met aanpasbare nosepads en temple tips en de  Satijn Rosé Gold 8552 small edition met de bruine drivers gradient glazen. De lengte van de pootjes zijn bij deze kleine edities 132 millimeter lang, iets kleiner dus vergeleken met de andere modellen. Hetzelfde geldt voor de afmetingen van de glazen, die zijn ook iets kleiner.
De neusvleugels zijn gemaakt van het siliconen Megol materiaal wat tevens bij de oortjes verwerkt is om vocht te absorberen en grip te kunnen behouden zodat jouw bril niet van je neus afglijd.

Tim Coronel kiest voor Serengeti Carrara 8547

Ook Tim Coronel, autocoureur, entrepreneur en natuurlijk bekend van zijn deelname de Dakar Rally en Expeditie Robinson is groot fan van de Serengeti Carrara. In onze fotogalerij aan de rechterzijde kun je doorklikken naar de foto van Tim met zijn Carrara. Tim draagt op deze foto de 8547 Shiny Silver edition. Een kleine notitie, de foto is indoor geschoten, waardoor de lenzen op de foto een kleine transparantie in de tint hebben. Zodra je naar buiten gaat en de lenzen aan uv-stralen worden blootgesteld zullen de lenzen donkerder van kleur worden.
Blijf op de hoogte via onze sociale media kanalen, binnenkort verschijnt een special op onze website over de gebroeders Coronel en de samenwerking met Serengeti.

Mooie alternatieven in de metal / aviator series

Binnen de aviator designs zijn verschillende substijlen, de Carrara is een aviator met teardrop design. Ben jij benieuwd naar de andere alternatieven en vergelijkbare pilot stijlen? Check dan de Spello of de Tellaro, twee navigator aviator modellen of de klassieke Agostino.
Meer zilver-, goud- en zwarte monturen in de metal series stijl? Bekijk de Italiaanse klassieker, de Corleone of het moderne design van de Serengeti Hamel met een rond montuur.

Wist je dat?
Wist je al dat Carrara ook een stad en een gemeente is in Toscane, Italië. En dat deze bergstad bekend staat om de hoogwaardige en kwalitatieve blauw/grijze marmeren stenen en tegels die hier gedolven en bewerkt worden.

BEKIJK ANDERE MODELLEN